alt-text

Hallo

Ik ben Kris Krukkert, een freelance vormgever en webontwikkelaar uit Haarle (Overijssel). Ik heb een passie voor digitaal design en alles wat erbij komt kijken. Onder de handelsnaam Hyperactie heb ik klanten geholpen met hun online en offline uitingen. Op de pagina ‘Mijn werk’ kun je een overzicht van werk vinden waar ik mij de afgelopen tijd mee bezig heb gehouden.

hello@kriskrukkert.nl
06 30 95 88 58

 • 2015

  Internet- en reclamebureau Hyperactie begonnenHaarle

  Hyperactie is een internet- en reclamebureau. Met Hyperactie maak ik maatwerk Wordpress websites en help ik klanten met hun online en offline uitingen. Om tot het beste resultaat te komen werk ik altijd met de klant samen. Kijk voor meer informatie op www.hyperactie.nl.

 • 2014

  Opleiding Kunst en techniek afgerond - Saxion HogeschoolEnschede

  Kunst & Techniek is een studierichting binnen de opleiding ‘Creative Media and Technologies’. Bij deze studierichting leer je hoe je nieuwe technieken kunt toepassen in nieuwe communicatievormen om vervolgens tot nieuwe interactieve concepten te komen. Hierbij houd je rekening met de wensen van de klant, maar je zet je eigen creativiteit in als specialisme.

  • Afstudeerstage TWC appsAmsterdam

   Onderzoek gedaan naar freelancers en ‘Multi-sided Platforms’. De onderzoeksgegevens zijn vervolgens verwerkt in een interactief en visueel ontwerp.

  • Minor Interactie Media ProductsUtrecht

   Tijdens de minor Interactive Media Products, gaan vijf multidisciplinaire teams aan de slag om de grenzen van interactiviteit op te zoeken.

  • Stage NiceDesignDeventer

   Tijdens deze stage heb ik mij bezig gehouden met het ontwerpen van grafische en interactieve uitingen en frontend development van wordpress websites.

 • 2010

  Opleiding Multimedia vormgever afgerond - Deltion CollegeZwolle

  Binnen de opleiding Multimedia Vormgever ontwerp en realiseer je grafische, interactieve en media-uitingen. Deze moeten wel voldoen aan de gewenste communicatiedoelstelling die bij de doelgroep past. Je maakt advertenties, displays, websites, brochures, animaties, posters, multimediaprogramma’s en audiovisuele producties.

  • Stage CommuniqZwolle

   Frontend development van websites, ontwerpen en ontwikkelen van nieuwsbrieven en het ontwikkelen van een webapplicatie.